Univerzálne cestoviny do polievok, zapekania a s omáčkami, tradičná chuť a kvalita
Bezvaječné semolínové pšeničné sušené cestoviny, vhodné aj pre vegánov
Tieto cestoviny sa v slovenskej kuchyni často využívajú do rôznych zeleninových polievok, no svoje využitie nájdu aj pri zapekaní či v spojení s krémovými omáčkami. Pri ich výrobe nám ide predovšetkým o kvalitu a tradičnú chuť. Tú zachovávame vďaka prvotriednej múke z talianskej tvrdej pšenice a našej remeselnej výrobe. Poctivo s ohľadom na tradičnú receptúru cestovín, ktorá je overená všade vo svete.
Zloženie: semolínová pšeničná múka 93%, soľ, pitná voda
Návod na prípravu: cestoviny na prípravu al dente vložíme do osolenej vriacej vody a na miernom ohni varíme 4 – 5 minút. Po uvarení scedíme