Domáce rezance z talianskej semolínovej múky, ochutnajte kúsok Talianska u vás doma
Pšeničné semovínové sušené cestoviny
Semolinové cestoviny v tvare rezancov sú vyrábané ručne, poctivo a s ohľadom na tradičné postupy. Naše cestoviny vyrábame bez vajec a spracovávame ich mimoriadne šetrne, aby boli zachované nutričné vlastnosti kvalitnej tvrdej pšenice, z ktorej sú naše domáce cestoviny vyrobené. Či si ich pripravíte na slano alebo na sladko, doma jednoducho musíte mať aspoň jedny v zálohe.
Náš TIP: Okrem spojenia s rôznymi mäsovými či zeleninovými omáčkami, sa rezance hodia aj do ázijských jedál.
Zloženie: pšeničná semolínová múka 93%, pasterizovaná vaječná melanž, soľ
Návod na prípravu: cestoviny na prípravu al dente vložíme do osolenej vriacej vody a na miernom ohni varíme 4 – 5 minút. Po uvarení scedíme