Domáce semolínové casarecce z talianskej semoliny, ochutnajte kúsok Talianska
Bezvaječné semolínové pšeničné sušené cestoviny, vhodné aj pre vegánov
Caserecce sú cestoviny, ktoré svojím tvarom pripomínajú krátke rezance. Majú zatočené okraje a drážku v strede, čo umožňuje dokonalé zachytenie omáčky na cestovinách. Tvar je však druhoradý, prvoradá je ich chuť, ktorú si určite zamilujete. A na tú dbáme u Caserecce predovšetkým vďaka kvalitnej talianskej semolinovej múke a následnej ručnej výrobe. Či už v kombinácii so zeleninou, mäsovými omáčkami alebo pestom.
Náš TIP: Ak radi skúšate nové chute, odporúčame menej tradičnú kombináciu, napr. na orientálny spôsob s našou kari pastou zjemňenou kokosovým mliekom a prípadne s kuracím mäskom.
Zloženie: semolínová pšeničná múka 93%, soľ, pitná voda
Návod na prípravu: cestoviny na prípravu al dente vložíme do osolenej vriacej vody a na miernom ohni varíme 4 – 5 minút. Po uvarení scedíme.