Domáce niťovky z talianskej semolínovej múky, ochutnajte kúsok Talianska u vás doma
Pšeničné semovínové sušené cestoviny
Typický nedeľný domáci vývar dokonale podčiarknu semolinové niťovky, ktoré sa u nás vyrábajú ručne a s dôrazom na kvalitu surovín i spracovania. Kvalita sa, samozrejme, odráža aj na výslednej chuti, a to je našou prioritou. Aby zostali zachované nutričné vlastnosti našich cestovín, v rámci spracovania ich sušíme pomaly pri nízkej teplote.
Náš TIP: Ak si chcete pripomenúť chuť detstva, čo tak skúsiť niťovky s makom a ovocným rozvarom či s maslom a kakaom?
Zloženie: semolínová pšeničná múka 93%, pasterizovaná vaječná melanž, soľ
Návod na prípravu: cestoviny na prípravu al dente vložíme do osolenej vriacej vody a na miernom ohni varíme 4 – 5 minút. Po uvarení scedíme.