Káva v regióne Comalapa sa spracováva tradičnými metódami. Malí farmári kávu ručne drvia, fermentujú v malých nádržiach a sušia na malých terasách alebo dvoroch. Na dekofeináciu sa používa čistá voda z najvyššej hory Mexika Pico de Orizaba. Ide o šetrný spôsob dekofeinácie, kedy sa káva premýva horskou vodou, čím sa z nej odstraňuje kofeín a zároveň sa zachováva chuť kávy.
Vychutnajte si lahodnú kávu Mexico Comalapa Decaf bez ohľadu na citlivosť na kofeín!
Buďte prvý, kto napíše hodnotenie.
Balenie 200g • chuťový profil: med, lesné jahody, kakao
Balenie 500g • chuťový profil: tabak, slaný karamel, lieskové orechy
Balenie 1000g • chuťový profil: tabak, lieskové orechy, horká čokoláda
Balenie 200g • chuťový profil: tabak, lieskové orechy, med • tmavé praženie
Balenie 200g • chuťový profil: čučoriedka, biele hrozno, marhuľa
Balenie 200g • chuťový profil: orechy, škorica, karamel • tmavé praženie
Balenie 200g • chuťový profil: broskyne, jahody, florálna
Balenie 500g • chuťový profil: marhuľa, karamel, tmavá čokoláda
Balenie 1000g • chuťový profil: tabak, slaný karamel, lieskové orechy
Balenie 1000g • chuťový profil: orechy, škorica, karamel
Balenie 500g • chuťový profil: orechy, škorica, karamel
Balenie 200g • chuťový profil: Biele hrozno, med, kakao
Balenie 200g • chuťový profil: tabak, slaný karamel, lieskové orechy
Balenie 500g • chuťový profil: čučoriedka, biele hrozno, marhuľa