V srdci kolumbijských Ánd, obklopená hustými lesmi a krištáľovo čistými horskými potokmi, leží farma San Adolfo. Táto oblasť sa nachádza v nadmorskej výške medzi 1 700 a 1 900 metrami, kde sa vďaka vulkanickej pôde a chladnejšiemu podnebiu vytvárajú ideálne podmienky pre pomalé dozrievanie kávových čerešní. Brayan tu vyrastal a už od detstva vnímal dôležitosť každej etapy kávového procesu. Dnes, spolu so 60 farmármi, prináša svetu to najlepšie, čo región San Adolfo ponúka. V spolupráci s Forest Coffee a spracovateľským závodom Ancla zabezpečuje inovatívne spracovanie, ktoré zachováva jedinečné chuťové vlastnosti tejto kávy.
Proces spracovania Juicy Melon je výsledkom precíznej práce a experimentovania. Káva prechádza 48-hodinovou anaeróbnou predfermentáciou, ktorá podporuje rozvoj komplexných aróm. Po odstránení dužiny sa fazuľa fermentuje päť dní so sušeným a čerstvým vodným melónom, čím získava osviežujúcu sladkosť a jemné citrusové tóny. Po fermentácii sa káva suší na slnečných terasách, následne mechanicky, aby sa zabezpečila stabilita chutí. Celý proces završuje 30-dňová stabilizácia, ktorá umožňuje naplno rozvinúť všetky chuťové vrstvy.
Vo výslednej šálke dominuje vodný melón, dopĺňaný jemnými tónmi mäty a cukríkov. Tento výnimočný chuťový profil je dôkazom farmárskej zručnosti, inovácie a lásky k remeslu, ktorú Brayan a jeho tím vkladajú do každého zrna. Juicy Melon je káva, ktorá vás prenesie do slnečnej Kolumbie a poskytne vám zážitok plný šťavnatej radosti.