Kolumbia Pink Borbon Punch | Idylika

VYSKÚŠAJTE ZÁZRAKY PIVNEJ KOZMETIKY – postará sa o vašu krásu a zdravie!

Nakupovať :)

Váš košík.

Žiadne položky v košíku

200 g

Jednotková cena: 82,50 € / kg
16,50
Žiadne hodnotenia
-
+

Pink Borbon Punch – Broskyňovo-višňový koktail s tónmi slivkového džemu

Objavte Pink Borbon Punch, kávu, ktorá vás prenesie na farmu El Vergel v Kolumbii, kde sa tradícia stretáva s prevratnými inováciami. Každá šálka tejto exkluzívnej kávy v sebe skrýva nielen neobyčajne komplexné chute, ale aj príbeh o odvahe, zmene a neustálom hľadaní dokonalosti, za ktorým stojí vizionárska rodina Bayterovcov. Pripravte sa na intenzívny a ovocný zážitok, ktorý redefinuje, čo všetko môže filter káva ponúknuť.

Chuťový profil:

  • SLIVKOVÝ DŽEM, BROSKYŇA, VIŠŇA

Vlastnosti:

  • Single origin: Kolumbia, 100% Arabica
  • Región: Tolima
  • Farma: El Vergel
  • N.m.v.: 1500 m
  • Spracovanie: Natural Anaerobic
  • Odroda: Pink Borbon
  • Praženie: Svetlé praženie
  • Príprava: Filter

Balenie: 200 g

Objednajte si kávu Pink Borbon Punch a vychutnajte si šálku plnú sýtych ovocných tónov a nečakanej hĺbky!

Pink Borbon Punch je oslavou inovácií a vytrvalosti rodiny Bayterovcov. Farma El Vergel sa nachádza v regióne Tolima a bola založená v roku 1995. Pôvodne sa venovali avokádu, ale po roku 2006 prešli na pestovanie kávy. S príchodom odrody Pink Borbon a inovatívnym prístupom k spracovaniu sa farma pod vedením Marthy Montenegro, Eliasa a Shadyho stala svetovým pojmom v experimentálnej káve. Ich cieľom je spájať technologickú mágiu s kávovou vášňou.

Proces zrodenia "PUNCH" chuti

Kľúčom k jedinečnému chuťovému profilu, ktorý pripomína vyvážený ovocný punč, je precízne Natural Anaerobic spracovanie.

  1. Predfermentácia (12 hodín): Zberané čerešne prechádzajú 12-hodinovou predfermentáciou v plastových nádržiach, čo je kľúčové pre rozvoj bohatých, ovocných chutí.

  2. Anaeróbna fermentácia (24 hodín): Čerešne odrody Pink Borbon sú následne uzavreté v nádržiach bez kyslíka, kde toto anaeróbne prostredie umocňuje hlbšie a komplexnejšie tóny, s výsledným profilom, v ktorom cítiť slivkový džem, broskyňu a višňu.

Po fermentácii sa káva suší najprv 4 dni v mechanickom sile a následne 20 dní na slnku na vyvýšených afrických posteliach. Posledným krokom je 30-dňová stabilizácia vo vreckách GrainPro, ktorá umožní chutiam dozrieť a dokonale harmonizovať. Kávovníky Pink Bourbon rastú v nadmorskej výške 1500 metrov, kde sopečná pôda dodáva zrnám ich charakteristickú sladkosť a komplexnosť, ktorá je ideálna pre filtrovanú prípravu.

Recenzie

Bez hodnotení

Žiadne hodnotenia

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie.

Odporúčame k produktu